Partidul Mișcarea Populară anunță că se va opune unui proiect din următoarea ședință a Consiliului Județean Constanța

Ședință de Consiliul Județean Constanța. FOTO Adrian Boioglu
Ședință de Consiliul Județean Constanța. FOTO Adrian Boioglu

Partidul Mișcarea Populară se opune unui proiect ce urmează a fi supus la vot în următoarea ședință de Consiliu Județean Constanța.

Partidul Mișcarea Populară, prin președintele, Claudiu Iorga Palaz, face precizarea că în cadrul ședinței Consiliului Județean Constanța ce va avea loc în data 28.02.2019, consilierii PMP, nu vor susține proiectul de hotărâre nr. 14 privind încetarea aplicării prevederilor Hotărârii CJC nr. 168/17.08.2016 cu privire la constituirea comisiei de analiză a solicitărilor unităților administrativ – teritoriale în vederea repartizării sumelor defalcate din unele surse de la bugetul de stat.

“Apreciem că hotărârea nr. 168/17.08.2016, este utilă și ea trebuie să rămână în vigoare pentru o repartizare obiectivă și transparentă a sumelor de bani către primăriile din județul Constanța. Am considerat că este necesar ca poziția noastră față de această hotărâre să fie făcută publică” a declarat Claudiu Iorga Palaz.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*