FOTO Dezvoltatorul imobiliar „Solid House“ a pregătit surprize pentru copii din centre de plasament

Cei mici s-au distrat la petrecerea oferită de Solid House. FOTO Solid House

Pentru Ziua Copilului, în special pentru cei din Centrul de plasament Antonio și din Centru de primire a copilului în Regim de urgență Constanța, reprezentanții „Solid House“ au pregătit momente deosebite. 

Dezvoltatorul imobiliar „Solid House“ a pregătit în Parcul Casei de Cultură din municipiul Constanța câteva ore de distracție de „Ziua Copilului“ cu animatori, DJ, face painting, baloane colorate, desene pe asfalt, dar și multe alte jocuri.

„Ne bucurăm că am avut ocazia să ne jucăm și să petrecem „Ziua Internațională a Copiilor”, alături de copiii din centrul de plasament Antonio și Centru de primire a copilului în Regim de Urgență Constanță.

Mulțumim mămicilor, tăticilor și bunicilor ce au venit și ei împreună cu cei mici să se distreze alături de noi, într-un număr impresionant de mare“, au transmis reprezentanții Solid House.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*