Parchetul Tribunalului Constanța: Șapte pacienți au decedat în incendiul de la Spitalul de Boli Infecțioase

Incendiu la Spitalul de Boli Infecțioase din Constanța. FOTO IGSU

Prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa, Viorel Gabriel Teliceanu, a precizat vineri, 1 octombrie, că numărul total al deceselor înregistrate în incendiul de la Spitalul de Boli Infecțioase este de șapte și nu de nouă persoane, cum a fost anunțat inițial.

Potrivit datelor prezentate de acesta, cinci decese s-au înregistrat la Spitalul de Boli Infecțioase, unul la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța și unul la Spitalul Militar. Încurcătura ar fi apărut după ce de la Spitalul Județean au fost anunțate trei decese.

În cauză, procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa au deschis un dosar de cercetare penală, pentru ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă și distrugere din culpă.

Autoritățile au transmis și un număr de telefon: 0742/031.540, unde pot suna aparținătorii pentru informații legate de pacienți evacuați de la Spitalul de Boli Infecțioase.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*