Parcarea supraetajată de la Spitalul Județean Constanța are de acum timp limitat pentru șoferi

Parcarea supraetajată de la Spitalul Județean Constanța
Parcarea supraetajată de la Spitalul Județean Constanța

Primăria municipiului Constanța anunță conducătorii auto care utilizează „parcarea verde” ( supraetajată) de la Spitalul Clinic Județean de Urgență că timpul de parcare este de cel mult de 4 ore.

“Atenționăm conducătorii auto care nu respectă timpul de parcare că se va dispune măsura blocării roților.

Deținătorii de autovehicule care și-au abandonat mașinile în această parcare sunt notificați să și le ridice până pe 06.04.2016, în caz contrar vor fi amendați” au transmis reprezentanții Primăriei Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*