VIDEO Parapantist rănit într-un accident la Jupiter. Elicopterul SMURD l-a transportat la spital

Una dintre victimele exploziei a fost rănită grav. FOTO ctnews.ro
Una dintre victimele exploziei a fost rănită grav. FOTO ctnews.ro

Accident cu multe semne de întrebare în stațiunea Jupiter. Un practicant de sporturi extreme a fost rănit după ce a căzut de la înălțime. Martorii spun că persoana în cauză a pierdut controlul parapantei din cauza vântului puternic și apoi s-a lovit de un stâlp de iluminat public.

Reprezentanții Aeroportul Tuzla, cei care de obicei executa zboruri cu parașutiști, spun că sportivul nu le aparține lor și nici nu ar fi sărit dintr-un avion care a decolat de la Tuzla. Totodată, deși se aflau la mică distanță, ei nu au fost solicitați să intervină pentru a-l salva pe parapantist.

Bărbatul a fost recuperat de un echipaj SMURD care i-a acordat primul ajutor și apoi dus la Spitalul de Urgență Constanța cu elicopterul medical.

UPDATE: Parapantistul a ajuns la spital cu multiple fracturi. Medicii sunt rezervați în privința recuperării lui.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*