Paralela45 asigură la vară zboruri charter din Constanta spre Antalya. Pachetele All Inclusive încep de la 388 euro/persoană

Paralela45 zboară din Constanta în vara 2023 spre Antalya. FOTO: Paralela45

Paralela45 estimează că 2023 va fi anul revenirii călătoriilor în ritmul din 2019, după ce în 2022 românii au călătorit fără restricții peste tot în lume. Agenția a înregistrat 80 la sută din volumul de vânzări din 2019, de 60 de milioane de euro, și estimează pentru 2023 creșteri de 25 – 35 la sută pentru destinațiile Grecia, Turcia, Spania.

Cele mai multe chartere sunt în sezonul 2023 pentru Antalya. Turiști din București, Cluj-Napoca, Timișoara, Târgu Mureș, Satu Mare, Baia Mare, Oradea, Iași, Suceava, dar și din Sibiu, Craiova, Bacău, Constanța și Brașov au cursă directă din orașul lor și pachete de vacanță de la 398 de euro/ persoană, cu toate taxele incluse, la hoteluri de cinci stele all inclusive. Oferta pentru vara 2023 cuprinde sute de opțiuni de hoteluri ori camere, o parte dintre acestea având prețuri speciale datorită parteneriatelor în exclusivitate ale turoperatorului român. Primele vacanțe în Antalya încep chiar de Paște. În Antalya au fost, în 2019, 245.000 de români cu zboruri charter și se preconizează că anul acesta se va atinge aceeași cifră.

De la Constanța, zborurile spre Antalya vor fi săptămânale, în fiecare zi de miercuri, în perioada 31 mai – 13 septembrie.

„Sunt, practic, 16 plecări în sezonul 2023. Acestea vor fi făcute cu compania Corendon Airlines”, au precizat reprezentanții agenţiei de turism.

Preturile pachetelor pleacă de la 388 de euro/ persoană (preț de early booking, care ține mai mult, până în luna martie, plus o ofertă specială, care expira în 20 ianuarie) la 484 de euro/ persoană în 5 iulie, 12 iulie, 19 iulie, 26 iulie, 2 august, 9 august, 16 august (preț de early booking, plus ofertele speciale).

„Sunt pachete de șapte nopți, cu toate taxele incluse, pachete care conțin transport cu avionul – cursă charter – dus-întors, taxe de aeroport, transfer la hotel și de la hotel la aeroport, la plecare, masă în regim all inclusive/ ultra all inclusive, la hoteluri de patru și cinci stele, și asistenta turistică în limba română. Hoteluri sunt nenumărate în oferta Paralela45. Pentru 15 dintre ele, Paralela45 are exclusivitate în sezonul 2023, ceea ce pentru turiști înseamnă prețuri mai bune”, au mai transmis sursele citate.

Majorările din acest an, de la hotelieri, în funcție de politica comercială a fiecăruia, ori de la statul turc, și anume taxa turistică de 2 la sută, se compensează cu reducerile practicate în perioada de Early Booking, când cele mai mari se fac pentru vacanțe în Turcia, și prin plata în rate a vacanței. Paralela45 dă turiștilor posibilitatea eșalonării plăților: 10 la sută la înscriere, 15 la sută la termenul limită al pragului Early Booking aplicat la înscriere, 75 la sută cu minimum 30 zile înaintea plecării, pentru a elimina disconfortul financiar cauzat de scumpiri.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*