CTnews TV: Cum se transformă, pas cu pas, comuna constănțeană Pantelimon. Primarul Costel Armășescu, bilanț al proiectelor

Costel Armășescu, primarul comunei constănțene Pantelimon. FOTO Victor Radu
Costel Armășescu, primarul comunei constănțene Pantelimon. FOTO Victor Radu

Comuna constănțeană Pantelimon numără aproximativ 1600 de locuitori. Este întinsă pe raza a 5 sate componente pentru care investițiile sunt vitale astfel încât toate serviciile publice să fie aduse la nivelul vremurilor pe care le trăim. Primarul comunei, Costel Armășescu, a vorbit în emisiunea de la CTnews TV despre stadiul proiectelor pe care le desfășoară în prezent Primăria pe care o conduce.

Lista începe chiar cu modernizare sediului Primăriei, proiect în valoare de peste 860 000 de lei, care include și eficientizarea energetică a clădirii. Primarul a vorbit și despre montarea a 50 de noi camere de supraveghere în comună, precum și despre stadiul proiectului care va asigura accesul la documentațiile de amenajare a teritoriului în format digital.

Armășescu a discutat cu jurnalistul Victor Radu și despre investiția prin care se va înființa în comună un centru de colectare ce va asigur colectarea separată a deșeurilor. Nu în ultimul rând Primarul a oferit detalii despre proiectele de dotare a școlilor cu mobilier nou și echipamente digitale pentru elevii din comună, precum și despre proiectul care va moderniza și extinde sistemul de iluminat public.

De acum ne vedem și pe CD TV – televiziunea digitală cu cea mai mare acoperire din Sud Estul României: Constanța, Tulcea, Ialomița și Călărași.

Cele mai bune emisiuni și reportaje sunt pe www.cdtv.ro

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*