Bărbat prins de jandarmi în Gara Constanța cu substanțe interzise asupra lui

Droguri găsite de jandarmi. FOTO Jandarmeria Constanța

Un bărbat a fost prins de jandarmi cu substanțe interzise asupra lor, în Gara Constanța.

Luni, 20.11.2023, în timpul unei misiuni de patrulare în gara din municipiul Constanța, jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța au observat un bărbat care avea un comportament suspect. Jandarmii l-au legitimat și au descoperit că acesta are domiciliul in localitatea Eforie.

Din cauza comportamentului și stării bărbatului jandarmii au efectuat control corporal preventiv asupra lui și au găsit o punguță de plastic care conținea 7 pachețele din staniol cu o substanță vegetală de culoare verde-oliv.

Persoana in cauză a fost condusă la sediul Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța unde i s-au întocmit acte de constatare pentru săvârșirea infracțiunii de deținere de substanțe interzise (în conformitate cu Legea 143/2000, pentru combaterea traficului și consumului ilicit de droguri), iar substanțele găsite asupra sa au fost ridicate în vederea confiscării, fiind ulterior predate către organele de poliție abilitate pentru continuarea cercetărilor.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*