Pagina web a Primăriei Hârșova are o nouă configurație

Primăria Hârșova. FOTO Ctnews.ro

Primăria Hârșova a anunțat că din această săptămână a fost implementat conceptul de City Manager, iar pagina web a primăriei, www.primaria-harsova.ro, va avea o nouă configurație, prin care se dorește facilitarea accesul cetățenilor la serviciile publice oferite de această instituție.

Astfel,
– se vor putea depune online cereri și diverse documente, iar răspunsurile vor putea fi transmise tot online, în funcție de preferințele dumneavoastră, economisind foarte mult timp;
– se va putea urmări stadiul soluționării cererilor depuse de dumneavoastră, în baza numărului de înregistrare pe care îl veți primi;
– se vor putea face sesizări online, privind situații legate de administrarea orașului, cu posibilitatea de a se identifica în locația transmisă de cetățean, pentru o reacție cât mai rapidă;
– se vor putea achita amenzile online.

Primăria Hârșova a anunțat că într-un timp foarte scurt, vor putea fi achitate online și taxele și impozitele locale, prin intermediul portalului “ghișeul.ro”.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*