Orașul Ovidiu, scos de sub zăpezi

Orașul Ovidiu. FOTO Primăria Ovidiu
Orașul Ovidiu. FOTO Primăria Ovidiu

In acest moment, in tot orasul Ovidiu, dar si in satele Poiana si Culmea, retelele de apa si electricitate sunt functionale, anunță Primăria. Se circula in conditii de iarna pe 90% din drumurile principale si strazile secundare, urmand ca in cursul noptii sa se continue lucrarile de deszapezire si pentru celelalte, astfel incat la prima ora sa fie in intregime practicabile.

Luni dimineata, incepand cu ora 07:30, va avea loc o alta actiune de deszapezire la care vor participa angajati ai: primariei, OVI-PREST CON, Club Sportiv Ovidiu, asistati social, dar si voluntari, pentru eliberarea trotuarelor, parcarilor si statiilor de autobuz.

In acest moment, 8 persoane din Tulcea si 2 din Cernavoda sunt in custodia primariei dupa ce au ramas inzapeziti; acestora li s-au pus la dispozitie cazare si hrana.

Pentru satul Culmea, s-a reusit aprovizionarea cetatenilor cu alimente in timp util, iar incepand din aceasta seara s-au deblocat drumurile de acces. Retelele de apa si electricitate sunt acum functionale,  dupa ce au avut loc mai multe interventii.

In satul Poiana in acest moment a fost creat un drum de acces, cu antemergator, fiind deja realizate  in convoi  3 drumuri dus-intors, Ovidiu-Poiana. Pana maine dimineata si drumurile din interiorul satului vor fi practicabile, iar retelele de apa si curent electric sunt functionale in tot satul.

O firmă a pus astazi la dispozitie senilata cu care au fost salvate vieti omenesti: 5 copii, 1 persoana ce trebuia sa ajunga la dializa si o femeie insarcinata. Serviciul de Ambulanta al Judetului Constanta a raspuns prompt la solicitari, iar o alta firma a contribuit cu alimente.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*