Orașul Cernavoda va avea o sală de sport școlară, adiacentă Școlii Gimnaziale Mircea Eliade

Orașul Cernavoda va avea o sală de sport școlară, adiacentă Școlii Gimnaziale Mircea Eliade

Administrația Publică Locală Cernavoda a întreprins numeroase demersuri în vederea obținerii de fonduri nerambursabile de la Compania Națională de Investiții (CNI) SA, prin Programul Național de construcții de interes public sau social, subprogramul „Săli de sport”, pentru construirea unei săli de sport școlare adiacente Școlii Gimnaziale Mircea Eliade din orașul Cernavodă.

Astfel, în data de 13 octombrie, CNI SA a scos la licitație prin sistemul electronic de achiziții publice proiectarea și execuția obiectivului de investiții „Proiect pilot Construire sală de sport școlară str. Cazărmii, nr. 6, orașul Cernavoda, jud. Constanța”.

Realizarea acestui obiectiv soluționează problema unui număr mare de elevi care în prezent nu dispun de spațiul adecvat necesar pentru desfășurarea orelor de educație fizică.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Trackback / Pingback

  1. 26 Octombrie: Sinteza (pozitiva) in constructii - Idei Arhispec

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*