Video Editorial: Ilie Cobzariu, expert în securitate la One Star Security: de ce trebuie o firmă să fie păzită de o companie de pază

Ilie Cobzariu, Director general ONE STAR SECURITY. FOTO Constanța NEWS
Ilie Cobzariu, Director general ONE STAR SECURITY. FOTO Constanța NEWS

Ilie Cobzariu, expertul nostru în securitate de la One Star Security Constanța, ne explică de ce are nevoie o firmă de o companie specializată în servicii de pază.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*