Omagiu adus de Serviciul de Ambulanță Județean Constanța colonelului Daniel Gheorghe Popa

Un ultim omagiu a fost adus, joi, 5 noiembrie, colonelului Daniel Gheorghe Popa, de către Serviciul de Ambulanță Județean Constanța.

„Dedicat profesiei sale, implicat și asumat în tot ceea ce a însemnat situație de urgență pe teritoriul județului Constanta, a pierdut, din păcate, lupta cu coronavirusul. Un om deosebit, și cum omul sfințește locul, o colaborare excelentă ISU – SMURD – SAJ datorită implicării și viziunii dumnealui. Sincere condoleanțe familiei îndurerate. Cuvintele par de multe ori neacoperitoare pentru tot ceea ce ai vrea să spui în astfel de situaţii. Dumnezeu sa-l odihnească în pace!

Serviciul Judeţean de Ambulanță Constanța, Dr. Bădescu Laurențiu”.

Șeful ISU „Dobrogea”, colonelul Daniel Popa, s-a stins din viață miercuri, 4 noiembrie, în Spitalul „Matei Balș” din București, unde fusese internat cu coronavirus. Cei care doresc să îi aducă un ultim omagiu pot aprinde o lumânare la altarul ce a fost amenajat în fața Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dobrogea”, de pe strada Mircea cel Bătrân.

Altarul amenajat în fața Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dobrogea” în memoria colonelului Daniel Gheorghe Popa

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*