Octogenar rănit grav după ce a fost lovit de tren în Năvodari

Bătrân rănit grav după ce a fost lovit de un tren în Năvodari.

Un bătrân de 80 de ani a fost rănit grav, marți, după ce a fost lovit de un tren în Năvodari, în zona bisericii lipovenești din localitate.

Potrivit IPJ Constanța, polițiștii Biroului Județean Transporturi Constanța au fost sesizați, marți, prin apel 112, cu privire la faptul că  o persoană ar fi fost acroșată de un tren.

„Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că un tren de marfă, care se deplasa pe relația Palas – Cap Midia, ar fi acroșat un bărbat, de 80 de ani”, au precizat reprezentanții instituției.

Bătrânul a fost transportat la spital în stare gravă, iar polițiștii au deschis în cauză un dosar de cercetare penală.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*