Scriitoarea Oana Calusa își lansează o nouă carte la Constanța

Oana Calusa. FOTO Arhiva Personală
Oana Calusa. FOTO Arhiva Personală

Oana Calusa este un fost jurnalist din Constanța, actualmente cetățean britanic. Pasiunea pentru scris a făcut-o să se apropie de latura poetică a lui. În mai puțin de un an, Oana Calusa lansează la Constanța două volume. Prima lansare a avut loc în luna iulie 2016, iar pe 19 octombrie apare un nou volum de versuri semnat de ea.

“Obsesie / Obsession” este un volum de versuri în ediție bilingvă română și engleză. Evenimentul, organizat pe 19 octombrie, începând cu ora 17.00 are loc la Muzeul de Artă din Constanța. Criticul de artă și directorul muzeului, dr. Doina Păuleanu va onora acest eveniment. Invitați speciali sunt Nastasia Savin, Ovidiu Dunăreanu, Virgil Elisei și Ion Roşioru. Maximilian Banu va susţine un recital la pian.

Cartea “Obsesie” a fost tradusă în limba engleză de Maria Onea și Andreas Calusa, iar grafica de pe copertă îi aparține lui Andreas Calusa.

“Sa traim pentru noi, fara a astepta nimic de la celalalt, de aici si “Obsesie/Obsession”…de viata. Suntem dezamagiti pentru ca, de cele mai multe ori: Ne afundăm mai degrabă în visuri decât în lumesc, amăgindu-ne că imaginaţia noastră nu va da greş vreodată. Şi asta face ca totul să pară veridic…”, scrie Oana Calusa în noul ei volum.

Cartea "Obsesie" semnată de Oana Calusa
Cartea “Obsesie” semnată de Oana Calusa

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*