Sute de sportivi din toată țara vor participa la un concurs de dans la Ovidiu. Evenimentul este organizat de Clubul Sportiv Ovidiu

Concursul zonal de dans sportiv, Cupa Ovidiu. FOTO Cătălin SCHIPOR

Concursul zonal de dans sportiv, Cupa Ovidiu a ajuns la ediția a II-a. Competiția se desfășoară pe 8 iunie și va aduna, ca și la prima ediție, sute de sportivi din toată țara.

Evenimentul –  „Concursul zonal de dans sportiv“- Cupa Ovidiu – ediţia a II-a este  organizat de către Primăria Ovidiu prin Clubul Sportiv Ovidiu, în parteneriat cu Federația Română de Dans Sportiv și Clubul de dans sportiv „Dance World Studio“. Competiția se ține în Sala de Sport a orașului Ovidiu.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*