Viață și Sănătate: Dr. Oana Apostoiu de la OCH, despre durerea de Coloană Lombară

dr. Oana Emilia Apostoiu, medic specialist de recuperare și reabilitare medicală. FOTO OCH
dr. Oana Emilia Apostoiu, medic specialist de recuperare și reabilitare medicală. FOTO OCH

Ce faci atunci când te doare coloana? Specialiștii de la OCH au pregătit pentru tine pașii pe care trebuie să-i urmezi atunci când ai probleme cu durerea de coloană lombară – cea mai frecventă problemă pe care o are populația.

Specialiștii OCH te așteaptă cu Informații și programări la telefon: 0241 480 400 / E-mail: office@ovidius-ch.ro sau pe www.Ovidius-CH.ro.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*