DGAS Constanța caută personal medical pentru Centrul de vaccinare împotriva COVID-19 organizat la Pavilionul Expozițional

DGAS Constanța caută personal medical pentru Centrul de vaccinare de la Pavilionul Expozițional

Direcția Generală de Asistență Socială Constanța caută colaboratori, medici, asistenți medicali și registratori medicali pentru realizarea activității de vaccinare împotriva COVID-19 la Centrul de vaccinare organizat la Pavilionul Expozițional Constanța.

Programul de funcționare al Centrului de Vaccinare este de luni până duminică, între orele 8:00-20:00. Persoanele interesate vor depune la sediul Direcției generale de asistență socială Constanța situat pe str. Unirii nr. 104 sau pe e-mailul resurseumane@dgas-ct.ro următoarele:

  • Cerere pentru intrarea în relația contractuală cu autoritatea locală pentru realizarea activității de vaccinare împotriva COVID-19, care va cuprinde declarația pe proprie răspundere privind zilele și intervalul orar în care persoana interesată poate desfășura activitatea, ținând cont că personalul care desfășoară activitate medicală la un furnizor care are încheiat un contract de furnizare de servicii medicale cu o casă de asigurări de sănătate poate desfășura activitate în cadrul unui centru de vaccinare împotriva COVID -19 numai în afara programului de activitate stabilit și prevăzut în cadrul contractului încheiat cu casa de asigurări de sănătate;
  • Documente care atestă înscrierea în una dintre categoriile de personal necesar desfășurării activității de vaccinare pentru medici și asistenți medicali: aviz anual de liberă practică și asigurare de malpraxis în perioadă de valabilitate iar pentru registratori medicali: diplomă de bacalaureat și cunoștințe operare calculator.

Conform Ordinului Ministerului Sănătății nr. 73/2021, pentru plata activităților de vaccinare se va încheia un contract de prestări servicii.

Relații suplimentare se pot obține de luni până joi între orele 08:00-16:30 și vineri între orele 08:00-14:00, la nr. de tel. 0341.180.112, persoană de contact Bercea Iuliana.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*