O zonă intens circulată din zona peninsulară a Constanței intră la noapte în reabilitare

Bulevardul Tomis, în reabilitare între strada Traian și Cercul Militar

Echipele administratorului public vor interveni în această săptămână pe bulevardul Tomis, tronsonul delimitat de strada Traian și Cercul Militar.

Potrivit Primăriei Constanța, lucrările sunt necesare având în vedere starea dalelor din granit, cu deficiențe și degradări pronunțate. Se va lucra noaptea pentru ca traficul rutier intens din timpul zilei să nu fie afectat.

Într-o primă etapă, se va decapa pavajul existent. Lucrările se vor desfășura luni, marți și miercuri, traficul rutier fiind restricționat parțial, între orele 19.00 – 05.00. Suprafața carosabilă va fi reamenajată prin lucrări de asfaltare, joi și vineri. Se vor turna două straturi de asfalt, binder și uzură, accesul autovehiculelor fiind restricționat în intervalul orar 19.00 – 05.00.

Constănțenii care locuiesc sau tranzitează această zonă sunt rugați să nu își parcheze autoturismele pe trotuare sau pe carosabil. De asemenea, pentru evitarea oricărui incident, participanții la trafic sunt sfătuiți să circule cu atenție pe parcursul derulării lucrărilor de reabilitare a carosabilului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*