O treime dintre concurenții înscriși la posturile scoase la concurs de polițist local nu au trecut de proba sportivă

Polițiști locali DGPL Constanța

Primăria Constanța a scos la concurs la începutul lunii ianuarie 98 de posturi de polițist local Clasa I și Clasa III. Pentru acestea s-au înscris 130 de persoane în cursă, 127 trecând de proba dosarelor. Pe 12 februarie s-a ținut proba sportivă, iar pe 14 este cea de testare a competențelor digitale și proba scrisă.

Rezultatele la probele fizice pentru ocuparea posturilor vacante din cadrul DGPL Constanța s-au desfășurat în cursul zilei de 12 februarie, pe stadionul Farul din Constanța, în intervalul orar 11.00-18.00. La proba sportivă au fost prezenți 127 de candidați, iar dintre aceștia au fost declarați admiși 95, 28 fiind respinși, patru dintre ei abandonând concursul, fiind declarați absenți. Dintre cei admiși 64 sunt bărbați și 31 femei.

Procent de promovabilitate a probelor fizice este de 74,80%.

Interviul cu candidați admiși se va ține pe 16 februarie, de la ora 14.00.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*