“O sole Mio” și “Musica Sempre Libera” revin în parcul din fața Teatrului Național de Operă și Balet „Oleg Danovski”

Spectacolele „O Sole Mio” și „Magic Swing” se joacă în acest weekend în aer liber. FOTO Primăria Constanța
Spectacolele „O Sole Mio” și “Musica Sempre Libera” se joacă în acest weekend în aer liber. FOTO Primăria Constanța

Spectacolele „O Sole Mio” și “Musica Sempre Libera”, organizate în aer liber în parcul din fața Teatrului Național de Operă și Balet „Oleg Danovski”, vor fi prezentate sâmbătă, 25 iulie și duminică, 26 iulie, începând cu ora 20.00. Pentru buna desfășurare a spectacolelor, sâmbătă și duminică, în intervalul orar 14.00 – 22.00, traficul rutier va fi restricționat pe aleea delimitată de strada Ștefan cel Mare și Teatrul Național Operă și Balet „Oleg Danovski”.

„Suntem deja la jumătatea perioadei de evenimente estivale prin care vrem să recompensăm publicul și să revigorăm viața culturală a Constanței. (…) Am pus în scenă patru spectacole care se succed, din toate genurile muzicale. Vorbim despre <<Magic Swing>>, un concert cu muzica anilor 50, 60, 70, 80, toate șlagărele pe care mulți le cunosc, mulți le fredonează și acum și care sunt de impact asupra oricărui gen de public, <<Marea și Muzica>>, un spectacol dedicat exclusiv instrumentiștilor, iar în repertoriu avem cele mai cunoscute momente din creația clasică, preclasică, impresionistă, din creația muzicii de film, cele mai frumoase melodii scrise de români și din compoziția universală în interpretări deosebite.

În acest sfârșit de săptămână vă așteptăm, sâmbătă, la <<O sole Mio>>, o etalare de valori componistice italienești, de la operă la muzică pop, iar duminică, <<Musica Sempre Libera>>, un concert realizat de toți soliștii teatrului, program alcătuit din cele mai faimoase arii de operă, operetă, muzică de film, cele mai populare și cunoscute șlagăre ale muzicii clasice”, spune directorul Teatrului Național de Operă și Balet “Oleg Danovski”, Daniela Vlădescu.

Intrarea este liberă, cu respectarea tuturor normelor sanitare impuse în această perioadă.

Spectacolele vor continua toată vara, pe platoul din fața Teatrului Național de Operă și Balet “Oleg Danovski”.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Trackback / Pingback

  1. "O Sole Mio" și "Musica Sempre Libera" Revin în Parcul Din Fața Teatrului Național De Operă și Balet „Oleg Danovski" 😷 SiteBucuresti.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*