O serie de lucrări de modernizare a rețelei de termoficare lasă mai multe cartiere ale Constanței fără apă caldă

Având în vedere demararea unor lucrări de modernizare a rețelei termice de transport, începând de joi, 30 iunie, se va opri furnizarea energiei termice în mai mute zone ale orașului Constanța.

Potrivit Societății Termoficare Constanța SRL este vorba despre consumatorii arondați punctelor termice PT 54, 117, 214, 118, 119, 55, 101 și 56 din zona Tomis III – Dacia, PT 103, 106, 102 și 104 din zona Stadion, PT 215 – Palatul Copiilor , PT 57, 100, 115 și 124 din zona Trocadero.

Lucrările se desfășoară în cadrul proiectului „Reabilitarea rețelelor termice primare/ transport a energiei termice din Municipiul Constanța-Etapa 1”. Oprirea furnizării energiei termice este solicitată de către executantul lucrărilor tehnologice de înlocuire a conductelor vechi în scopul modernizării și a creșterii calității serviciului de termoficare în sistem centralizat.

Durata execuției lucrărilor este estimată pentru o perioadă de minim 11 ore. Persoanele afectate au la dispoziție numărul de telefon al Dispeceratului Societății de Termoficare Constanța: 0241/616.792.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*