O serie de lucrări de modernizare a rețelei de termoficare lasă mai multe cartiere ale Constanței fără apă caldă

Avarie la rețeaua de apă caldă și căldură din Constanța. FOTO Arhiva CTnews
Avarie la rețeaua de apă caldă și căldură din Constanța. FOTO Arhiva CTnews

Având în vedere demararea lucrărilor de modernizare a rețelei termice de transport, joi, 7 iulie, s-a oprit furnizarea energiei termice în mai mute zone ale orașului Constanța.

Potrivit Societății Termoficare Constanța SRL este vorba despre consumatorii arondați punctelor termice PT 54, 117, 214, 118, 119, 55, 101 și 56 – Zona Tomis III – Dacia, PT 215 – Palatul Copiilor, PT 120, 121, 122, 123, 138, 139, 140, 142, 145, 146 și 147 – Zona Tomis Nord. Pe durata executării acestor lucrări toți consumatorii arondați la punctele termice menționate nu vor beneficia de apă caldă de consum.

Lucrările se desfășoară în cadrul proiectului „Reabilitarea rețelelor termice primare/ transport a energiei termice din Municipiul Constanța-Etapa 1”. Oprirea furnizării energiei termice este solicitată de către executantul lucrărilor tehnologice de înlocuire a conductelor vechi în scopul modernizării și a creșterii calității serviciului de termoficare în sistem centralizat.

Durata execuției lucrărilor este estimată pentru o perioadă de aproximativ 11 ore. Persoanele afectate au la dispoziție numărul de telefon al Dispeceratului Societății de Termoficare Constanța: 0241/616.792.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*