O secție a Spitalului Clinic de Boli Infecțioase dedicată pacienților imunodeprimați funcționează în cartierul Medeea

O secție dedicată pacienților imunodeprimați funcționează în cartierul Medeea. FOTO Primăria Constanța

Începând de luni, 21 martie, în cartierul Medeea, pe strada Ion Ionescu de la Brad, nr.4 funcționează o secție a Spitalului Clinic de Boli Infecțioase dedicată pacienților imunodeprimați. Capacitatea acesteia este de 25 de paturi de spitalizare continuă.

Acest imobil a intrat în posesia Spitalului Clinic de Boli Infecțioase pe 5 ianuarie 2022 și pe 1 februarie a devenit funcțional.

Potrivit Primăriei Constanța, s-au executat, într-un timp  scurt, foarte multe lucrări de renovare și modernizare: instalația electrică a fost schimbată, s-au montat chiuvete, clădirea a fost racordată la sistemul centralizat de încălzire, a fost zugrăvit interiorul, astfel încât noua secție să corespundă normelor sanitare în vigoare.

O secție dedicată pacienților imunodeprimați funcționează în cartierul Medeea. FOTO Primăria Constanța

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*