O revistă despre teorie și practică educațională s-a lansat la Constanța

Într-o vreme în care printul tinde să dispară în favoarea internetului, există oameni care încă mai cred în puterea cernelii pe hârtie. Așa a luat naștere, în premieră în Constanța, revista CO – EDUCAȚIA.

De redactarea acestei reviste se ocupă Asociația socio-culturală MON. Primul număr al revistei a apărut în luna august, urmând ca publicația să vadă lumina tiparului trimestrial.
Potrivit reprezentanților asociației, revista CO-EDUCAȚIA este un melanj între teorie și practică educațională, cu apariție trimestrială, de interes local, regional, dar și național, a cadrelor didactice din învăţământul preuniversitar şi universitar.

În paginile acestei reviste veți găsi articole și studii de specialitate, puncte de vedere legate de modificările legislative etc.
Revista este înregistrată cu ISSN la Biblioteca Națională a României.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*