O porțiune a străzii Zefirului din cartierul Poarta 6 capătă, de mâine, sens unic

O porțiune a străzii Zefirului din cartierul Poarta 6 capătă, de mâine, sens unic. FOTO Primăria Constanța

Traficul rutier va fi resistematizat, de luni, 22 februarie, pe o porțiune a străzii Zefirului din cartierul Poarta 6, ce va căpăta sens unic.

Astfel, potrivit Primăriei Constanța, strada Zefirului devine arteră cu sens unic dinspre strada Brizei spre strada Viorelelor. Echipele SC Confort Urban SRL vor monta indicatoarele rutiere care vor reglementa circulația.

Măsura a fost luată în cadrul Comisiei de Circulație, în urma solicitărilor primite de la locuitorii din zonă, cu avizul IPJ Constanța- Serviciul Rutier.

Conducătorii auto sunt rugați să manifeste atenție în zonă și să respecte semnificația indicatoarelor rutiere.

O porțiune a străzii Zefirului din cartierul Poarta 6 capătă, de mâine, sens unic. FOTO Primăria Constanța

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*