O persoană s-a înecat la Mangalia. Echipele de salvare nu pot interveni din cauza valurilor mari

Salvamar în stațiunea Mamaia
Salvamar în stațiunea Mamaia

Un apel la 112 a anunțat marți dimineață o persoană în pericol de înec pe mare, în dreptul plajei Laguna din Mangalia. La fața locului a fost trimis  un echipaj mixt ISU – Garda de Coasta cu o ambarcațiune, dar din cauza valurilor foarte mari, nu s-au putut apropia suficient de locul indicat de apelant.

În cele din urmă, cei doi scafandrii ai postului de prim ajutor din Mangalia au intrat în apă și au început căutările, dar au solicitat și sprijinul colegilor din Constanța.  Au plecat spre sudul litoralului 3 autospecialele de scafandrii cu 10 subofițeri și un ofițer.

În această dimineață, în mai multe zone ale litoralului salvamarii au arborat steagul roșu – scăldatul interzis Mangalia și Costinești, iar în Mamaia, steagul galben.

UPDATE

Se pare că victima  a intrat în apă împreună cu încă un bărbat să salveze o femeie și pe copilul ei. S-a reușit salvarea femeii și a copilului, dar acum unul dintre salvatori este de negăsit.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*