O parte din Eforie Nord nu are apă potabilă. RAJA remediază o avarie

Avarie RAJA. FOTO Adrian Boioglu
Avarie RAJA. FOTO Adrian Boioglu

Problemele au apărut în dimineață de 6 iulie a.c., la conducta cu diametrul de 100 mm de pe stradă Bucovinei din localitatea Eforie Nord. Pentru remedierea avariei a fost necesar ca  RAJA Constanța să întrerupă furnizarea de apă până la ora 14,00.
Sunt afectați de lipsă apei consumatorii de pe străzile Republicii, Bucovinei, IG Duca, BP Hașdeu, Tisei, Gheorghe Doja, M. Sadoveanu, Bogdan Vodă și Spiru Haret.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*