O nouă ședință a Consiliului Județean Constanța pe data de 17 mai. 15 proiecte sunt pe ordinea de zi

Consiliul Judetean Constanta CJC. FOTO Catalin Schipor

Consilierii județului Constanța sunt convocați în ședință ordinară în data de 17 mai, începând cu ora 13.00, în Sala “Remus Opreanu” din cadrul Palatului Administrativ – Consiliul Judeţean Constanţa.

Proiectul Ordinii de zi cuprinde 15 puncte ce vor fi supuse votului, toate inițiativele fiind făcute de către președintele Consiliului Județean Constanța, Marius Horia Țuțuianu.

 1. Proiect de hotărâre privind modificarea componenţei Comisiei pentru Protecţia Copilului Constanţa.
 2. Proiect de hotărâre pentru modificarea Anexei nr.2 la Hotarârea Consiliului Judeţean Constanţa nr. 254/03.12.2014 privind repartizarea spaţiilor cu destinaţia birouri, precum şi a locuinţelor de serviciu din imobilul bloc L4, situat în Municipiul Constanţa, al. Magnoliei, nr.2, aprobarea criteriilor de repartizare, a chiriei, precum şi a contractului de închiriere.
 3. Proiect de hotărâre privind îndreptarea unei erori materiale din Hotărârea Consiliului Judeţean Constanţa nr. 109 din 19.04.2019.
 4. Proiect de hotărâre privind aprobarea rezultatului evaluării anuale pe anul 2018, a managementului doamnei Dumitrescu Elena Daniela, director general/manager la Teatrul de Stat Constanţa.
 5. Proiect de hotărâre privind dezmembrarea unui teren proprietate publică a Judeţului Constanţa, situat în str. Nicolae Măndoi nr. 17A, în 2 (două) loturi în vederea edificării a două Case de Tip Familial.
 6. Proiect de hotărâre privind modificarea Hotărârii Consiliului Judeţean Constanţa nr. 241/2011 privind însuşirea şi aprobarea inventarului bunurilor care alcătuiesc domeniul public al Judeţului Constanţa.
 7. Proiect de hotărâre privind acordul cu privire la contractarea finanţării şi asigurarea contribuţiei proprii necesare implementării proiectului „Creşterea gradului de conştientizare a populaţiei din judeţul Constanţa cu privire la colectarea selectivă a deşeurilor”.
 8. Proiect de hotărâre privind aprobarea regimului finanţărilor nerambursabile din fondurile bugetului judeţean.
 9. Proiect de hotărâre privind aprobarea bugetului de venituri şi cheltuieli şi listei de investiţii pe anul 2019 pentru Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie Constanţa.
 10. Proiect de hotărâre privind aprobarea bugetului de venituri şi cheltuieli şi listei de investiţii pe anul 2019 pentru Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă „Sf. Apostol Andrei” Constanţa.
 11. Proiect de hotărâre privind aprobarea rectificării bugetului de venituri şi cheltuieli al Unităţii de Asistenţă Medico-Socială Agigea.
 12. Proiect de hotărâre privind aprobarea Situaţiilor financiare anuale încheiate la 31.12.2018 ale Regiei Autonome Judeţene de Drumuri şi Poduri Constanţa în reorganizare judiciară, in judicial reorganisation, en redressment.
 13. Proiect de hotărâre privind repartizarea pe unităţi administrativ-teritoriale a sumelor defalcate din TVA pe anul 2019, pentru finanţarea cheltuielilor privind drumurile judeţene şi comunale.
 14. Proiect de hotărâre privind aprobarea contului de execuţie al bugetului judeţean Constanţa pe trimestrul I al anului 2019.
 15. Proiect de hotărâre privind aprobarea bugetului de venituri şi cheltuieli şi a listei obiectivelor de investiţii ale Judeţului Constanţa pe anul 2019.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*