O nouă ofertă specială pentru zborurile Constanța – Istanbul. Biletele dus-întors costă 99 Euro

Ofertă Constanța Istanbul cu Turkish Airlines
Ofertă Constanța - Istanbul cu Turkish Airlines

Turkish Airlines a lansat oferta de iarnă la biletele de avion dintre Constanța și Istanbul. Cine cumpără o călătorie între 28 noiembrie și 18 decembrie 2016 beneficiază de un preț de numai 99 euro dus-întors.

Secretul este că perioada de deplasare trebuie să fie între 8 decembrie 2016 și 31 martie 2017, iar prețul redus este valabil doar dacă vei cumpăra biletul cu 10 zile înainte de decolare. Turiștii sau oamenii de afaceri interesați trebuie să stea la Istanbul cel puțin două zile și cel mult o lună.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*