O nouă generație de elevi militari depune jurământul la Academia Navală “Mircea cel Bătrân” din Constanța

Academia Navală „Mircea cel Bătrân“. FOTO ANMB

Academia Navală “Mircea cel Bătrân”  organizează miercuri, 24 octombrie, ora 08.00, ceremonia de depunere a Jurământului Militar, prin care va fi consfințit legământul suprem al celor 116 viitori ofițeri și maiștri militari de marină față de patrie și popor.

79 de studenți ai Academiei Navale “Mircea cel Bătrân“, 36 de elevi ai Școlii Militare de Maiștri Militari a Forțelor Navale “Amiral Ion Murgescu“ și un cursant al Școlii de Aplicație a Forțelor Navale “Viceamiral Constantin Bălescu” vor rosti, într-un glas, Jurământul Militar, în prezența reprezentanților conducerii Forțelor Navale, a comandanților de mari unități și unități, dar și a părinților, rudelor și prietenilor.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*