O nouă ediție a Campionatului Național de Super Rally, la Mangalia

Campionatul Național de Super Rally - Powered by Superbet

Cea mai spectaculoasă competiție motorsport din județul Constanţa va avea loc în acest weekend la Mangalia. Trofeul Mangalia Super Rally reprezintă prima a Campionatului Național de Super Rally Powered By Superbet, o competiție cu potențial ridicat pentru spectacol.

La start sunt așteptați piloți din diferite discipline motorsport, atât din România cât și din străinătate. Și-au anunțat astfel prezența în concurs un număr de 21 de participanți, printre care Mihai Leu, Costel Cășuneanu, dar și câștigătorul ediției de anul trecut, Jerome France și, nu în ultimul rând, apreciatul vicecampion național la viteză în coastă, Emil Ghinea, originar din Mangalia.

Intitulată „Trofeul Mangalia”, competiția automobilistică va debuta vineri, 12 mai, de la ora 19.00, în Portul Turistic Mangalia, cu prezentarea oficială a echipajelor, iar sâmbătă, începând cu ora 09.00, se va da startul competiției propriu-zise. Aceasta se va desfășura pe circuitul stradal din zona Portului Turistic Mangalia. Traseul de concurs este prevăzut cu diferite obstacole pe care piloții vor trebui să le ocolească, atingerea acestora aducând penalizări în timp, toate elementele de siguranță fiind respectate în cel mai mic detaliu, de către organizatori.

Festivitatea de premiere va avea loc, sâmbătă, 13 mai, de la ora 16.00, în Portul Turistic.

Pe durata evenimentului sportiv, organizatorii vor restricționa traficul rutier, în intervalul 12 mai, ora 19.00 – 13 mai, ora 21.00, pe următoarele artere rutiere: strada Ștefan cel Mare, între intersecția cu Strada Oituz și bulevardul 1 Decembrie 1918, strada Portului, pe porțiunea cuprinsă între parcarea de lângă sediul RAJA și parcarea din Portul Turistic, strada Vânători, strada Teilor, strada Oituz, între strada Teilor și strada Vânători. De asemenea, în acest weekend, desfășurarea Oborului săptămânal va fi suspendată.

Autoritățile locale fac apel la înțelegerea cetățenilor care locuiesc în zona de concurs să nu parcheze pe traseul raliului în ziua premergătoare evenimentului, iar pe spectatori îi roagă să respecte indicațiile organizatorilor pentru a evita evenimentele neplăcute. Ca și la edițiile anterioare, promotorul Campionatului de Super Rally va fi Mihai Leu, primul campion mondial al României la box profesionist și totodată campion național la raliuri și viteză în coastă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*