O navă încărcată cu bitum a eșuat în timpul manevrei de intrare în Portul Mangalia

FOTO Autoritatea Navală Română

O navă sub pavilion Panama, pentru transport produse petroliere, ce avea la bord bitum, a eşuat în această dimineaţă, la ora 9.10, în timpul manevrei de intrare în Portul Mangalia.

A fost solicitată intervenţia remorcherelor, iar la ora 13.50 nava a fost dezeşuată  şi urmează să fie acostată în siguranţă în port.

În toată această perioadă şenalul navigabil nu a fost blocat şi nici nu s-au înregistrat urme de poluare.

Căpitănia Portului Mangalia face cercetări pentru a stabili cauzele producerii acestui eveniment.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*