O navă aflată în zona de ancoraj a Portului Constanța a luat foc. Focul a fost stins în scurt timp și nu au fost răniți

Imagine de arhivă. FOTO: ISU Constanța

O nava sub pavilion Panama, ce transportă uree, a luat foc în această seară în jurul orei 18:00. Aceasta se află în zona de ancoraj nr. 1 a Portului Constanța.

Potrivit Autorității Navale Române, comandantul navei a declarat că incendiul a avut loc la zona spațiilor de locuit și din fericire a fost lichidat în scurt timp. Din cauza fumului dens și a riscului de intoxicare a fost solicitată intervenția navelor ARSVOM pentru  preluarea celor care ar fi putut avea nevoie de asistență medicală. Din fericire toți membrii echipajului sunt în siguranță și nu a fost nevoie să evacuați. La ora 19.00 serviciul MRCC din cadrul Autorității Navale Române a comunicat retragerea echipajelor de salvare. În momentul în care nava va acosta în port, ofițerii din cadrul Căpitaniei Portului Constanța vor face investigații pentru a stabili cauza producerii incendiului.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*