O mașină parcată a luat foc la primele ore ale dimineții de sâmbătă

Pompierii au intervenit la incendiul puternic. FOTO Arhivă

Un autoturism Logan a luat foc sâmbătă dimineață în jurul orei 7.00, mașina fiind parcată pe un trotuar, aproape de intersecția străzilor Valea Albă cu Mugurului.

La locul incendiului au fost trimise 2 autospecialele de la Detașamentul Port a ISU Dobrogea. Când au ajuns pompierii la fața locului au constatat că autoturismul era parcat pe stradă, lângă gard, gardul fiind la rândul său aproape de casa. Incendiul a fost limitat sa nu se mai extindă, dar chiar și așa a ars un autoturism în totalitate, ușile unei magazii, gardul de lemn pe 1,5 mp, acoperișul pe aproximativ 5% și o magazie de 15 mp.

Cauzele producerii incendiului sunt în curs de stabilire de către specialiști

 

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*