Un bărbat din satul Culmea a murit după s-a încuiat în casă și și-a dat foc

Polițiștii din Ovidiu au fost solicitați să intervină miercuri, 26 iulie, în satul Culmea, după ce un bărbat în vârstă de 46 de ani s-ar fi autoincendiat, încuindu-se în propria locuință.

Potrivit IPJ Constanța, după sosirea la fața locului, polițiștii au constatat că informațiile erau confirmate, iar incendiul a fost stins de către pompierii de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Dobrogea” al județului Constanța, care au intervenit prompt la solicitare. În ciuda eforturilor de salvare, personalul medical de pe ambulanța prezentă la fața locului a constatat că bărbatul a decedat.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*