O mașină furată din Constanța a fost găsită după câteva ore în vama Nădlac

Spre norocul proprietarului, mașina i-a fost găsită înainte de a fi scoasă din țară. FOTO Facebook

Un tânăr de 23 de ani s-a trezit vineri seară că i-a fost sustrasă mașina de pe strada unde o parcase cu doar câteva ore înainte. Autoturismul a fost dat în consemn, iar sâmbătă, a fost depistată pe drumul spre Ungaria.

Un autoturism Volskwagen Touareg a fost sustras în seara de vineri, 12 ianuarie, între ora 19.30 când a fost parcat și ora 22.30 când s-a descoperit furtul său, de pe bulevardul IC Brătianu din Constanța. Polițiștii au dat mașina în consemn, iar sâmbătă, 13 ianuarie, în jurul orei 10.00 a fost depistat pe autostrada Nădlac – Csanadpalota A1 , în drum spre Vama Nădlac 2.  A fost filată până în PTF, iar aici, autovehiculul evaluat la aproximativ 12.000 de euro a fost indisponibilizat cu sprijinul polițiștilor de frontieră. În mașină au fost depistași trei indivizi, din Ialomița. Aceștia, împreună cu mașina furată urmează a fi aduși sub escortă la IPJ Constanța pentru a fi anchetați.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*