O mașină a plonjat în apele Canalului Dunăre – Marea Neagră. Șoferul a fost recuperat

Mașină căzută în apă. FOTO ziare.com
Mașină căzută în apă. FOTO ziare.com

Incident mai puțin obișnuit în localitatea constănțeană Mircea Vodă. Un autoturism a ajuns în apele Canalului Dunăre – Marea Neagră. Alarma a fost dată în jurul orei 13.30, iar un echipaj de la Detașamentul de Pompieri Militari Medgidia a pornit spre zona indicată.

Salvatorii spun că șoferul a fost recuperat și adus la mal, dar era în comă. Bărbatul de 47 ani a fost transportat la spital, iar medicii sunt reticenți în privința șanselor lui de recuperare.

“După ce a fost scos din apă de trecători și participanți la trafic, bărbatul a fost menținut în viață de către paramedicii SMURD Medgidia și apoi transferat cu o ambulanță la Spitalul de Urgență Constanța”, a declarat pentru Constanța News Anca Chiriță, purtătorul de cuvânt ISU Dobrogea.

Pompierii ISU Dobrogea au reușit să găsească mașina scufundată în canal și să o ancoreze. Autoturismul urmează să fie scos din apă pentru a nu pune în pericol tranzitul navelor.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*