O femeie însărcinată a murit în Spitalul Județean Constanța

Spitalul de Urgență Constanța. FOTO cugetl iber
Spitalul de Urgență Constanța. FOTO cuget liber

Ancheta la Spitalul de Urgență Constanța. O femeie de 32 ani a murit noaptea trecută în condiții suspecte.

Surse apropiate anchetei spun că Rubie Cerchez era însărcinată în 17 săptămâni atunci când a ajuns la Urgență, cu trei zile în urmă. Medicii au constatat că avea membranele rupte și au ținut-o sub observație. Ulterior, pacienta a trecut printr-o operație, dar medicii nu au putut să-i salveze viața.

Ofițerii de la secția 3 Poliție Constanța au fost sesizați telefonic de un asistent despre deces. Necropsia la care va fi supus trupul va desluși cauza morții.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*