O femeie din Medgidia a fost premiată de administrația locală la împlinirea vârstei de 100 de ani

Doamna Ablai Nebie, la împlinirea venerabilei vârste de 100 de ani. FOTO: Primăria Medgidia

La împlinirea venerabilei vârste de 100 de ani, doamna Ablai Nebie, a avut parte de o plăcută surpriză din partea Primăriei Municipiului Medgidia.

Sărbătorita a fost răsplătită cu un premiu în bani, un aranjament floral, un tort și o diplomă aniversară.

„Debordând de energie și bună dispoziție, străbunica centenară a mărturisit ca secretul longevității sale sunt munca, dragostea de viață și o familie unită”, au transmis reprezentanții Primăriei Medgidia.

Evenimentul face parte din cadrul unei ample acțiuni demarate de autoritatea publică locală începând cu anul 2017, prin intermediul căreia sunt sărbătorite și premiate diferite categorii sociale: cetățenii majori, tinerii căsătoriți, cuplurile care au aniversat nunta de argint și nunta de aur dar și seniorii municipiului nostru.

„Îi transmitem și pe această cale un călduros „La mulți ani!”, sănătate și împliniri alături de cei dragi!”, au mai precizat sursele citate.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*