O femeie a predat la poliție un portofel găsit pe bulevardul I.C. Brătianu din Constanța. În portofel se găseau 200 de lei și mai multe documente personale

FOTO IPJ Constanța

O femeie a predat la poliție un portofel găsit pe bulevardul I.C. Brătianu din municipiului Constanța, în interiorul căruia se aflau 200 de lei și mai multe documente personale.

IPJ Constanța a anunțat că o femeie din municipiul Constanța a dat dovadă de spirit civic și a demonstrat că este un cetățean model. Aceasta a găsit un portofel cu bani și acte și s-a prezentat la sediul Secției 4 Poliție Constanța, unde l-a predat.

“La data de 2 februarie a.c., în jurul orei 20.00, o femeie, de 34 de ani, din municipiul Constanța, s-a prezentat la sediul Secției 4 Poliție Constanța.

Aceasta a declarat că, în timp ce se afla cu fiul ei pe Bulevardul Brătianu din municipiul Constanța, a găsit, pe trotuar, un portofel ce conținea aproximativ 200 de lei și mai multe documente personale.

Bunurile în cauză au fost predate polițiștilor Secției 4 Poliție Constanța, care l-au identificat pe proprietar, un bărbat, de 52 de ani, din orașul Ovidiu, județul Constanța”, a anunțat IPJ Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*