O femeie a fost rănită ușor într-un accident rutier petrecut în apropiere de Valu lui Traian

Ambulanță în misiune. FOTO Adrian Boioglu
Ambulanță în misiune. FOTO Adrian Boioglu

O femeie în vârstă de 46 de ani a fost rănită ușor, sâmbătă dimineață, într-un accident rutier petrecut pe DN 3, la intrare în Valu lui Traian.

Potrivit IPJ Constanța, în jurul orei 08.40, polițiștii rutieri au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier pe DN 3, în afara localității Valu lui Traian.

„Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că impactul s-a produs între un autoturism, condus de un bărbat de 42 de ani, și parapetul care desparte sensurile de deplasare. În urma impactului, a rezultat vătămarea corporală ușoară a unei pasagere de 46 de ani”, au precizat reprezentanții IPJ Constanța.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*