O femeie a fost înjunghiată în parcarea unui mall din Constanța

O femeie a fost înjunghiată astăzi în parcarea unui mall din Constanța.

Potrivit IPJ Constanța, la data de 29 septembrie, în jurul orei 11.30,  polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța – Secția 2 Poliție au fost sesizați cu privire la faptul că o persoană de sex feminin ar fi fost agresată fizic în parcarea unui mall din municipiul Constanța.

Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă.

Cercetările în acest caz sunt în derulare, pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor producerii evenimentului.

ISU Constanța a spus că la locul incidentului s-au deplasat două echipaje SMURD. Victima era conștientă și suferise plăgi la nivelul mâinii și gâtului. Ea a fost transportată la spital.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*