O fată de 14 ani, din Corbu, a ajuns la spital după ce ar fi încercat să se sinucidă

O adolescentă în vârstă de 14 ani, din comuna Corbu, a ajuns la spital în seara zilei de joi, 13 ianuarie, după ce ar fi încercat să se sinucidă prin înghițirea mai multor pastile.

Potrivit IPJ Constanța, la data de 13 ianuarie, în jurul orei 19.45, polițiști din cadrul Secției 5 Rurală Cogealac au fost sesizați cu privire la faptul că o fată în vârstă de 14 ani ar fi ingerat mai multe pastile.

Deplasați la fața locului, polițiștii au identificat-o pe aceasta, la domiciliul său, din localitatea Corbu. Minora era conștientă, cooperantă, fiind transportată la spital pentru investigații medicale.

În cauză se efectuează cercetări în vederea stabilirii situației de fapt.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*