O casă nelocuită de pe bulevardul Tomis din Constanța, din vecinătatea SPIT a luat foc

Focul a cuprins acoperișul clădirii. FOTO ISU Dobrogea Constanța

Un incendiu a izbucnit miercuri dimineață în jurul orei 5.00, la un imobil de pe bulevardul Tomis, în vecinătatea sediului SPIT Constanța.

La fața locului au fost trimise trei mașini ale ISU Dobrogea – două autospeciale cu spumă și apă și o autoscară, iar ulterior a mai fost trimisă o a patra mașină în ajutor. Când au ajuns la fața locului, pompierii au găsit acoperișul în flăcări, incendiul fiind generalizat.

După aproximativ o oră, pompierii au reușit localizarea incendiului, înlăturând și riscul de extindere la imobilele învecinate. În jurul orei 7.00, incendiul a fost lichidat, pompierii urmând a stabili cauzele izbucnirii incendiului.

Aceiași clădire a mai fost afectată de un incendiu în luna august.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*