O bună parte din municipiul Constanța nu are apă caldă și căldură în urma unei avarii a RADET

Sediul RADET Constanța
Sediul RADET Constanța

Abonații RADET din mai multe cartiere din municipiul Constanța au rămas în frig și fără apă caldă în urma unei avarii pe rețeaua de distribuție a Regiei.

Reprezentanții RADET au anunțat că, în urmare a apariției unei avarii pe infrastructura de transport a agentului termic preluată în administrare pe termen limitat, nu se pot asigura condițiile de furnizare a energiei termice la mai multe puncte termice. Este vorba de PT 86, 89, 130, 131, 134, 135, 136, 137, 160, 161, 169, 170, 171, 174, 175, 211, 247, 272 care deservesc zonele: CET, Big, Cora, Palas, Primo, Inel I, Inel II, Institutul de Marină. Mai sunt afectate și instituțiile: Școala nr. 23 și Institutul de Marină, care sunt alimentate direct din rețeaua de transport.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

3 Comments

  1. Insuşi comunicatul RADET e mincinos, întrucât zonele afectate par să fie cu mult mai multe, de vreme ce nici în zona Brotăcei-Cireşica nu am avut apă caldă şi căldură pe toată durata zilei şi nici nu sunt speranţe că vom avea curând. De data asta n-au mai avut nici bunul simţ să estimeze cît ar putea dura remedierea avariei.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*