O bătrână a fost scoasă în viață din resturile unei clădiri din localitatea Corbu care a fost distrusă de la o explozie

Clădirea a fost distrusă de explozie. FOTO ISU Dobrogea

O bătrână a scăpat ca prin minune cu viață după ce locuința în care trăia i-a fost spulberată în urma acumulării de gaze scăpate de la butelie. Deflagrația a alertat vecinii care au sunat la 112. 

Explozia a avut loc în jurul orei 2.45 a dimineții de 9 mai, în curtea unui imobil din localitatea Corbu. O bucătărie de vară din chirpic în care locuia o bătrână în vârstă de 70 de ani a fost practic spulberată, iar femeia a rămas prinsă sub moluz. În scurt timp, zece pompieri din cadrul stației Midia a ISU Dobrogea au intervenit pentru extragerea victimei. Aceasta a fost găsită conștientă, fiind preluată de echipajul medical aflat la fața locului pentru a fi transportata la spital, prezentând arsuri pe aproximativ 20% din suprafața corpului.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*