O avarie la o conductă a RAJA a afectat localitatea Eforie

Avarie RAJA. FOTO Adrian Boioglu
Avarie RAJA. FOTO Adrian Boioglu

Pentru remedierea unei avarii la conductă principală de alimentare cu apa, cu diametrul de 560 mm, în zonă dintre localitățile Eforie Nord și Eforie Sud, SC RAJA SA este nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile în noaptea de 13 spre 14 august, în intervalul orar 22,30-07,00.

Sunt afectați consumatorii din zonă Belona și cei dintre cele două localități. Inițial, echipele de intervenție au încercat remedierea avariei cu conductă sub presiune, dar în urmă decopertării zonei s-a constatat necesitatea înlocuirii unui tronson cu o lungime de aproximativ 3 metri, motiv pentru care a fost necesară sistarea furnizării de apă către abonații deserviți.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*