O avarie a Electrocentrale a lăsat fără căldură zona Badea Cârțan din Constanța

Caloriferele rămân reci. FOTO Adrian Boioglu
RADET Constanța începe încărcarea instalațiilor.

Electrocentrale Constanţa SA (CET Palas) a comunicat în data de 31 ianuarie, că înregistrează o avarie pe reţeaua care alimentează cu energie termică primară punctele termice numerele 44, 45, 50.

În consecinţă, în lipsa energiei termice, instalaţiile RADET care asigură distribuţia energiei termice în zona Penny, Complex Piata Roșu, Complex Sportiv Badea Cârțan s-au oprit. Până la remedierea avariei de către Electrocentrale Constanta S.A. (CET Palas) nu se pot asigura consumatorilor serviciile de termoficare.

Pentru relaţii suplimentare constănțenii pot suna la numărul de telefon 0241.585300 de la Dispeceratul Electrocentrale Constanta SA (CET Palas).

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*