O avarie a CET a lăsat fără alimentare cu apă caldă mai multe puncte termice ale RADETG

CET Constanta. FOTO Catalin Schipor

Electrocentrale Constanţa SA (CET Palas) a comunicat în dimineața de 14 septembrie că înregistrează o avarie pe rețeaua care alimentează cu energie termică primară punctele termice nr. 1, 2, 3, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 12, 13, 14, 15, 16, 40, 41, 63, 66, 69, 70. În consecința, în lipsa energiei termice, s-au oprit instalațiile RADET care asigură distribuția energiei termice în perimetrul: b-dul. 1 Decembrie, str. Traian, str. Mircea cel Bătrân, b-dul. Mamaia, str. I.G. Duca, b-dul. Ferdinand.

Până la remedierea avariei de către Electrocentrale Constanta S.A. (CET Palas) nu se pot asigura consumatorilor serviciile de termoficare.

Pentru relații suplimentare, abonații afectați sunt rugați să apeleze numărul de telefon 0241.585300 de la Dispeceratul Electrocentrale Constanta SA (CET Palas).

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*